Kuorman kiinnityksen valvonta

BPW iGurt on ainutlaatuinen laite, jolla on mahdollista automatisoida ja helpottaa kuormaliinan kireyden valvontaa. Kun kuljettaja aikaisemmin pysähtyi tarkastamaan kuorman tilannetta, iGurt-laite paikantaa liikaa (n. 50% tavoitearvosta) löystyneen kuormaliinan ja ilmoittaa siitä sovelluksen kautta. Pysähdystä ei enää tarvitse tehdä varmuuden vuoksi, vaan aina hyvästä syystä.

BPW iGurt-sovellus on ladattavissa Google Play -kaupasta käyttäjän puhelimeen (sovellus vaatii Android 6.0 tai uudemman version). iGurt-laitteet voidaan liittää myös Cargofleet-telematiikkasovellukseen – kysy myynnistä lisää!

Valikoimamme iGurt-tuotepaketti sisältää aina iGurt-laitteen paristoineen (pariston käyttöikä n. 1 vuosi), iGurt-kuormaliinan (pituudet 7,5 tai 9,5 m) ja iGurt-räikän (pitkä tai lyhyt versio). Tuotteet on erikoishinnoiteltu ja kaikissa vaihtoehdoissa hinta pyörii 100 euron tuntumassa. Tee ennakkotilaus suoraan myyntiin, saat samalla asiantuntijoiden vinkit käytön aloitukseen.


Lataa lisätietoa:

BPWiGurt (FI)

 

iGurt -kuormaliinan kireydentunnistin on helppo asentaa ja käyttää: laite seuraa kuormaliinan kireyttä ja lähettää sovelluksen kautta tiedon kuljettajan mobiililaitteeseen. Jokaisen kuormaliinan kireyttä seurataan yksilöllisesti ja hälytyksen saadessaan kuljettajan on helppo reagoida ja tehdä tarvittavat toimenpiteet hallitusti, ennen vahingon sattumista.

Tarvitsetko apua?

Tapio Hämäläinen
Tuotepäällikkö
020 7936 754
Ilmari Jantunen
Avainasiakaspäällikkö
020 7936 758