Tekniset tiedot:

D-arvo: 200 kN
Reikäkuvio vetopalkki:
160 x 100 mm
Vetosilmukalle:
50 mm, ISO 1102:2001
Omapaino: 44 kg
EU-kytkentäluokka: C50-X
EU-hyväksyntänumero:
E11*55R-016775
Vetosilmukan liikekulmat:
Vaakataso ± 90°
Pystytaso ± 20°
Kierto ± 40°

Kestävä perusvetokytkin Suomen olosuhteisiin

Mukavuusvetokytkin perävaunuille, joissa on nivelöity vetoaisa ja 50 mm vetosilmukka. Uutuutena on entistä kestävämpi: uusi mekanismi, kitakara ja helat sekä suuremmat laakerointipinnat. Saatavana on myös uusi suojalevy mekanismin suojaksi. Lisävarusteena tutut ja hyväksi havaitut servosarja ja AM-yksikkö.


VBG 5190 D -varustelutasot

Käsikäyttöinen vetokytkin on kestävä ja toiminnaltaan yksinkertainen ratkaisu silloin, kun irti- ja kiinnikytkentöjä on vähän. Käsikäyttöistä vetokytkintä voi myös tarvittaessa jälkeenpäin varustaa lisävarusteilla kuten servo, AM tai erilaisilla suojalevyillä.

Servokäyttöinen vetokytkin on ehdoton valinta silloin, kun irti- ja kiinnikytkentöjä on toistuvasti ja vaaditaan suurta avaus- ja sulkemisvoimaa. Varustamalla vetokytkimesi suojalevyllä suojaat servon asennusjalustaa ja itse työsylinteriä vaurioilta mahdollisen virhearvioinnin yhteydessä.

AM-käyttöinen vetokytkin on vaihtoehto servokäyttöiselle silloin, kun esim. tilanpuute sivusuunnassa estää tavallisen servon käytön. AM-yksikkö toimii samalla luotettavalla periaatteella kuin jarrusylinteri, jonka ansiosta kovatkaan pakkaset eivät aiheuta talviolosuhteissa ongelmia. AM-yksikkö on irrotettavissa ja myös itse kalvon voi tarvittaessa vaihtaa erikseen.


Lataa lisätietoa:

VBG 5190D: kestävä perusvetokytkin Suomen olosuhteisiin (FI)
Drivers Manual (FI)
Asennusohje_5190D (FI)
Hyväksyntätodistus 5190 (EN)

Mallikohtaiset suojalevyt ovat helppo tapa vähentää turhia huolto- ja korjauskäyntejä. Suojalevyt asennetaan tukevasti mekanismin kiinnitysruuvien varaan ja ne on helppo vaihtaa tai irrottaa, jos tähän on tarvetta. Valikoimassa suojalevyt servoon, AM-yksikköön ja alaspäin ohjaava suojalevy.

Tarvitsetko apua?

Rasmus Munck
Tuotepäällikkö
020 7936 779
Ilmari Jantunen
Avainasiakaspäällikkö
020 7936 758