Tekniset tiedot:

D: 200 kN
Dc: 130 kN
V: 75 kN
S: 1000 kg
Reikäkuvio vetopalkki: 160 x 100 mm
Vetosilmukalle: 50 mm, ISO 1102:2001
Omapaino: 66,7 kg
EU-kytkentäluokka: C50-X
Hyväksyntänumero: E11*55R-018247

Kiinteäkitainen dolly-vetokytkin

VBG 575V-2 vetokytkimet sopivat keskiakseliperävaunuihin, perävaunuihin ja apuvaunuihin, joissa on ISO 50 mm vetosilmukka. Ne on varustettu ainutlaatuisilla joustavilla puristuselementeillä. Materiaali on tarpeeksi jäykkä auttaakseen vetosilmukan oikeaan linjaan kytkettäessä ja samalla riittävän joustava 90 asteen kulmavaihteluun. Luotettava, suurilla vastepinnoilla varustettu kiinnityspaketti pystyy ottamaan vastaan erittäin suuria pystysuoria voimia.


Varustelutasot

Käsikäyttöinen vetokytkin on kestävä ja toiminnaltaan yksinkertainen ratkaisu silloin, kun irti- ja kiinnikytkentöjä on vähän. Käsikäyttöistä vetokytkintä voi myös tarvittaessa jälkeenpäin varustaa lisävarusteilla kuten servo, AM tai erilaisilla suojalevyillä.

Servokäyttöinen vetokytkin on ehdoton valinta silloin, kun irti- ja kiinnikytkentöjä on toistuvasti ja vaaditaan suurta avaus- ja sulkemisvoimaa. Servokäyttöinen versio toimitetaan kidalla, jossa ylähuulta on pidetty, mikä suojaa servon asennusjalustaa ja itse työsylinteriä vaurioilta mahdollisen virheen yhteydessä.

AM-käyttöinen vetokytkin on vaihtoehto servokäyttöiselle silloin, kun esim. tilanpuute sivusuunnassa estää tavallisen servon käytön. AM-yksikkö toimii samalla luotettavalla periaatteella kuin jarrusylinteri, jonka ansiosta kovatkaan pakkaset eivät aiheuta talviolosuhteissa ongelmia. AM-yksikkö on irrotettavissa ja myös itse kalvon voi tarvittaessa vaihtaa erikseen.


Lataa lisätietoa:

VBG 575V-2, uusi kita (FI)
VBG 575V-2: kiinteäkitainen dolly-vetokytkin (FI)
Drivers Manual (FI)
Asennusohje VBG 575V-2 (FI)
Hyväksyntätodistus VBG 575V-2 (EN)

Kaikki irti vetokytkimestä lisävarusteiden, kuten vetokidan lisähuulien, AM-yksikön tai servon ja vetokytkimen lukituksen kaukonäytön avulla. Servokäyttöinen versio toimitetaan jo valmiiksi pidennetyllä ylähuulella.

Tarvitsetko apua?

Rasmus Munck
Tuotepäällikkö
020 7936 779
Ilmari Jantunen
Avainasiakaspäällikkö
020 7936 758