HomeTrailcon-myymälät

Varaosat ja tarvikkeet kuorma- ja linja-autoihin sekä perävaunuihin. Trailcon palvelee 8 myymälässä ympäri Suomea — ja verkkokaupassa 24/7! Verkkokauppatunnukset saa asiakasnumerolla ja yhteystiedoilla.

Ellet vielä ole asiakas, ole yhteydessä lähimpään myymälään tai lähetä viesti osoitteeseen: myynti@trailcon.fi

Valtakunnallinen myymäläverkosto

TRAILCON on valtakunnallinen raskaan kaluston varaosien ja lisävarusteiden asiantuntija. Laaja myymäläverkosto ja verkkokauppa palvelee korjaamoja, jälleenmyyjiä sekä kuljetusliikkeitä kautta maan.

TRAILCON on osa BPW Kraatz Oy:tä, joka on vuonna 1922 perustettu, maamme johtava valmistavaa kuljetusajoneuvoteollisuutta, jälkimarkkinatoimijoita ja kuljetusliikkeiden ydintoimintoja palveleva maahantuontiyritys. Yhtiö on Euroopan suurimman perävaunuakselivalmistajan, saksalaisen BPW:n tytäryritys.

Verkkokauppa

Toimialan kattavin, jatkuvasti päivittyvä verkkokauppa perustuu kansainväliseen TecDoc- varaosatietokantaan, mikä antaa paljon mahdollisuuksia tuotteiden hakuun. Valikoimasta löytyy yli 20 000 tuotteen varastovalikoimamme lisäksi edustamiemme tuotemerkkien koko valikoima ja alkuperäisten varaosien lisäksi runsaasti muita vaihtoehtoja sekä laaja tarvikevalikoima.

Trailcont–itsepalvelumyymälä

Kun Trailcontin tuotevalikoima on suunniteltu yhdessä asiakkaan kanssa, varasto täydentyy päivittäin nimenomaan asiakkaan tarvitsemilla tuotteilla. Ota yhteys lähimpään Trailcon-myymälään.

Tarvitsetko apua?

Esa Malkamäki
Myyntipäällikkö
020 7936 503