Tekniset tiedot:

Käyttöjännite: 12/24 V
Virrankulutus: n. 13W
Mitat: 240x140x49 mm
Tiiviysluokitus: IP69K

TM12 LED-takavalo

Mahtuu pieneenkin tilaan! Lasi ja kotelo iskunkestävää polykarbonaattia. Dynaaminen suuntavilkku, saatavana myös rekisterikilven valolla. 7-napainen AMP-bajonettikytkentä.

Tekniset tiedot:

Käyttöjännite: 10-30V
Mitat: Ø 155 x 36 mm
Asennus: Ø 127 mm
Käyttölämpötilat: -40°C – +65°C
Tiiviysluokitus: IP67
Hyväksynnät: ADR ja EMC R10

Trailermax 5 LED-takavalo

Markkinoiden ohuin pyöreä takavalo jossa on yhtenäinen valokehä ja kromirengas. Valo vie vähän tilaa ja on erittäin kestävä. Linssi iskunkestävää polykarbonaattia. Johto 20 cm 7-napaisella AMP-liittimellä tai 250 cm johto avoimella päällä.

Kolmitoiminen valo: punainen valokehä, joka näyttää yhtenäiseltä LEDiltä. Toiminnot: ajovalo, jarruvalo ja suuntavilkku. Kaksitoiminen valo: LEDit ovat erikseen nähtävissä. Toiminnot: takasumuvalo ja peruutusvalo.

Tekniset tiedot:

Käyttöjännite: 12V/24V
Mitat: 335x135x47 mm
Asennuspultit: 152 mm/M8
Tiiviysluokitus: IP69K
Hyväksynnät: ECE, EMC, ADR

Trailermax 11 -takavalo

Nykyaikainen ja kompakti LED-takavalo. Ohut, näyttävä muotoilu ja erittäin kestävä polykarbonaattilinssi. Sisäänrakennettu SIMAC-ohjausyksikkö. Lisäksi saatavana integroiduilla LED-ohjausrasioilla sivuvilkulle ja jarruvalolle joilla varmistetaan LED-valojen oikea toiminta häiriötilanteissa. Älykkäillä ominaisuuksilla varustettu LED-takavalo sekä autoon että perävaunuun.

Tekniset tiedot (LED, hybridi):

Käyttöjännite: 24V
Mitat: 390x155x80 mm
Asennuspultit: 152 mm
Tiiviysluokitus: IP54
Hyväksynnät: ADR ja EMC R10

Trailermax 10 -takavalo

Uudentyyppinen, muokattava takavalo sekä täysLED- että hybridiversiona. Helpottaa varaosien hallintaa, jos ajoneuvokanta koostuu useista ajoneuvomerkeistä. Koko ajoneuvoyhdistemään saadaan yhtenäinen ilme, kun sama valo sopii sekä autoon että perävaunuun. Sertifioitu kaikkien EU-standardien ja määräysten mukaisesti. 7-napainen AMP-liitin takana tai sivulla. Komponentit vaihdettavissa erikseen, vastus voidaan asentaa suoraan valon sisälle. Toiminnot: ajovalo, jarruvalo, suuntavilkku, peruutusvalo, sumuvalo, sivuvalojen vilkkutoiminto ja heijastin. Lisätoiminnot: rekisterikilven valo, sivuviiksi, 2+2 Super Seal -liittimiä takana. Linssi iskunkestävää polykarbonaattia. Valon ominaisuudet voi valita ja vaihtaa modulaarisen rakenteen ansiosta. Koko valoa ei ole tarpeen vaihtaa, jos valo on rikkoontunut vain osittain. Hybridiversio: ajovalona toimii LED-kehä, muut toiminnot on toteutettu perinteisillä polttimoilla. Hybridiversion voi muuttaa myös täys-LED-versioksi. LED-versio: energiatehokas vaihtoehto ja pieni varaosien tarve. Uuden takavalon voi valita useilla eri kokoonpanoilla halutuista toiminnoista riippuen. All-in-one: yksinkertainen asennus tuotevaihtoehdolla, jossa on sisäänrakennettu LED-ohjainrasia ja SIMAC-sivuvalojen kontrolliyksikkö.

Tarvitsetko apua?

Topi Orpana
Tuotepäällikkö
020 7936 508
Tarvo Salminen
Avainasiakaspäällikkö
020 7936 756