Tukijalat:

Nostokapasitetti 24 t
Staattinen kuorma 50 t

Varma valinta kovaan käyttöön

Tukevat ja kestävät tukijalat ovat turvallisia ja kevyitä käyttää. Pitkä, rei’itetty kiinnityspinta mahdollistaa erilaisia asennusmahdollisuuksia ja kammen vastus on pieni, joten se on kevyempi käyttää. BPW ECO-Li 91 -rasvakäsittely pitää tukijalan “huoltovapaana” 3 vuotta. Lisäksi tukijalat on erikoispinnoitettu korroosiota vastaan ja suojattu kulumiselta.


Lataa lisätietoa:

BPW-tukijalat (gen II) (FI)
BPW-tukijalat asennusohje (FI)

Raskaille perävaunukuormille

BPW-tukijalka on kestävä valinta raskaille perävaunukuormille. Vahvistettu akseli vaimentaa sivuttaisvoimia ja koko jalan pituudella oleva rei’itetty kiinnityspinta takaa vahvan asennuksen. Kaikki jalat myös testataan ennen toimitusta turvallisuuden takaamiseksi.

Rei’itetty kiinnityspinta mahdollistaa tukijalan helpon asennuksen usealla eri variaatiolla. Alhaisen kampivastuksen ansiosta myös päivittäinen käyttö on helppoa. BPW-tukijalka on kevyt, joten se on oikea valinta, kun jokainen kilo tulee huomioida perävaunun kokonaismassassa. BPW:n ECO-Li 91 –rasvakäsittely pidentää käyttöikää ja mahdollistaa 3 vuoden ”huoltovapauden”. Tukijalat on myös erikoispinnoitettu korroosiota vastaan ja suojattu kulumiselta.


Lataa lisätietoa:

BPW-tukijalat keskiakseliperävaunulle (FI)

Tukijalat keskiakseli-
perävaunulle:

Nostokapasitetti 12 t
Staattinen kuorma 25 t

Tarvitsetko apua?

Topi Orpana
Tuotepäällikkö
020 7936 508
Tarvo Salminen
Avainasiakaspäällikkö
020 7936 756