HomeKraatz Opisto

Tervetuloa koulutukseen!

Vuoden 2022 alussa ryhdyttiin rakentamaan alalla ainutlaatuista konseptia, täysimittaisen HCT-yhdistelmän nielevää, koulutuskäyttöön tarkoitettua monipuolista teknistä koulutustilaa. Tila on nyt valmistunut ja valmiina käyttöön.

Tieto ja kouluttautuminen ovat avainasemassa, kun pohditaan keinoja selvitä sekä nykyisistä että tulevista haasteista. Pelkästään tarjolla olevien uusien teknisten innovaatioiden hyödyntäminen tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia kuljetusalan kannattavuuden parantamiseen.

Koulutuksen täytyy tarvittaessa antaa uusia eväitä myös siihen, miten kuljetuskalustoa suunnitellaan, käytetään, huolletaan, korjataan ja tarkastetaan, jotta saavutetaan mahdollisimman tehokas käyttöaste. Kaikki kuljetusalan avaintoimijat, kuten perävaunuvalmistajat, ajoneuvovarustelijat, korjaamot, vuokraamot, kuljetusliikkeet sekä katsastusorganisaatiot ja viranomaistahot hyötyvät siitä, että teknistä koulutusta on helposti saatavilla kunkin sidosryhmän tarpeisiin, Suomen olosuhteisiin ja lainsäädäntöön sovellettuna.

Koulutuksissamme on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää teoria ja käytäntö. Luento tai kirjallinen materiaali toimii tukena, mutta on tilanteita, jolloin itse tehden ja käytännössä nähtynä kokonaisuus hahmottuu parhaiten. Samalla oppi jää paremmin mieleen, hyödynnettäväksi omassa työssä.

Tutustu kurssivalikoimaamme ja varaa paikkasi.

Kraatz Opiston täysin varustellun teknisen koulutustilan lisäksi käytössä on nykyaikaisella kokoustekniikalla varustettu luentotila, jossa on tilaa n. 40 opiskelijalle.

Koulutustilat sijaitsevat Espoon Kiviruukissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä ja muut palvelut, kuten majoitus, järjestyy lähialueiden palveluntarjoajien kautta.

Tarvitsetko apua?

Andrew Schlegel
Koulutuspäällikkö
020 7936 659