HomeTuotteetGoodyear-ensiasennusrenkaat

Rengasvaihtoehdot kaikkiin olosuhteisiin

Goodyear tarjoaa kustannustehokkaita vaihtoehtoja kuljetustarpeen mukaisiin käyttökohteisiin. Nykyaikaiset, polttoainetehokkaat perävaunun ensiasennusrenkaat tarjoavat ihanteellisen ratkaisun, jonka avulla on mahdollista parantaa kuljetuskaluston tehokkuutta, alentaa kilometrikohtaisia kustannuksia ja vähentää hiilidioksidipäästöjä.


Uudet talvirengasvaatimukset

Raskaan liikenteen talvirengasvaatimukset muuttuivat vuoden 2017 alussa. Jatkossa kuorma- ja linja-autojen vetävillä akseleilla on käytettävä talvirenkaita, joiden urasyvyys on vähintään 5 mm. Muilla akseleilla ja perävaunussa urasyvyyden on oltava 3 mm. Vaatimusten taustalla on halu parantaa sekä liikenneturvallisuutta että raskaan liikenteen sujuvuutta.


Lataa lisätietoa:

Goodyear-renkaat perävaunujen ensiasennukseen (FI)
Rengasvalinnan vaikutus polttoainetalouteen -esite (FI)
Goodyear Technical Data Book 2020 (EN)


3PMSF-merkintä

Merkintä löytyy vaativiin talvikeleihin soveltuvista renkaista. Nämä ovat läpäisseet E117-säännön mukaisen lumipitotestin ja täyttävät uudet rengasvaatimukset.

Ultragrip Max T
Talvirengas. Erinomainen sivuttainen vakaus ja pito lumella ja jäällä. Kuvio estää luisumista käännyttäessä. Erinomaiset jarrutusominaisuudet ja tasainen kuluminen.

Ultragrip MAX S
Kääntyvälle akselille. ULTRA GRIP MAX -tekniikan ansiosta paras valinta kalustoon, jossa renkaalta vaaditaan hyvää suorituskykyä talviolosuhteissa koko renkaan käyttöiän ajan.

Ultragrip WTT
Kestävä talvirengas äärimmäisiin talviolosuhteisiin. Erinomainen pito ja jarrutusteho märällä ja lumisella tiellä. Hyvä kilometritulos, käsiteltävyys ja vakaus. Tasainen kuluminen, varustettu rikkoutumissuojalla.

Ultragrip WTS
Kääntyvälle akselille. Erinomainen pito ja ohjautuvuus vaikeissa talviolosuhteissa.

KMAX T
Erittäin kestävä kumiseos, joka ehkäisee urien halkeamista ja pinnan murtumista. Renkaan ajokestävyys on erinomainen ja kivet tarttuvat vähemmän. Parempi pito lumella ja kosteilla tienpinnoilla.

KMAX S
Kääntyvälle akselille. KMAX S -renkaassa tietokoneen mallinnuksen avulla suunniteltu pintaprofiili takaa parhaan mahdolliseen rengaspaineen jakautumisen.

Fuelmax T
Äärimmäisen pieni vierintävastus säästää polttoainetta. Hyvä märkäpito ja ajokestävyys.

Fuelmax S
Kääntyvälle akselille. Renkaassa on hyödynnetty Intellimax-urateknologiaa, joka optimoi kulutuspinnan muodon.

LHT II
(Long haulage trailer, LHT) on kaukoliikenteen perävaunurengas, jonka avulla saavutetaan hyvä polttoainetaloudellisuus ja erittäin hyvä kilometritulos.

Omnitrac MSS II
(Mixed service steering, MSS), perävaunun kääntyvälle akselille. Sekä maantieajoon että vaihteleviin maasto-olosuhteisin. Karkeakuvioinen, hyvä pito liikkuvuutta vaativiin ajoneuvoihin.

Omnitrac MST II
(Mixed service trailer, MST), perävaunun kiinteälle akselille. Seka-ajoon kehitetty kulutuspintaseos kestää poikkeuksellisen hyvin. Erinomainen vaurioiden kestävyys ja pinnoitettavuus.

Tarvitsetko apua?

Topi Orpana
Tuotepäällikkö
020 7936 508
Ronnie Vinberg
Key Account Manager
020 7936 507