HomeTyöpaikat

BPW Kraatz Oy on vuonna 1922 perustettu, maamme johtava valmistavaa kuljetusajoneuvoteollisuutta, jälkimarkkinatoimijoita ja kuljetusliikkeiden ydintoimintoja palveleva maahantuontiyritys. Yhtiö on Euroopan suurimman perävaunuakselivalmistajan, saksalaisen BPW:n tytäryritys. Vuoden 2021 liikevaihto-odotus on yli 50 milj. euroa. Työllistämme Suomessa 80 henkilöä.

Trailcon on valtakunnallinen raskaan kaluston varaosien ja lisävarusteiden asiantuntija. Laaja myymäläketjumme ja verkkokauppamme palvelee korjaamoja, kuljetusyrittäjiä ja -liikkeitä, sekä valmistajia kautta maan. Trailcon on osa BPW Kraatz Oy:tä.

Haemme Keski-Suomeen ALUEMYYJÄÄ

Työtehtäviisi kuuluu raskaan kaluston varaosien ja tarvikkeiden myynti nykyisille asiakkaillemme sekä uusasiakashankinta Keski-Suomen alueella. Tukikohtasi on Jyväskylän myymälämme, mutta tapaat aktiivisesti asiakkaita alueellasi.

Olet tavoitteellinen ja aktiivinen. Omaat kyvyn ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja luoda, sekä kehittää kestäviä asiakassuhteita. Tulet toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Olet jo hankkinut kokemusta aktiivisesta ja menestyksellisestä myyntityöstä. Valmiit kontaktit asiakaskuntaamme tai kokemus raskaan kaluston varaosista ovat eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, alan tunnetut tuotemerkit, mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä organisaatiossa sekä vakituisen työpaikan kiinteällä kuukausipalkalla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen viimeistään 9.5. sähköpostitse osoitteeseen joonas.kraatz@trailcon.fi. Käsittelemme hakemuksia ja teemme haastatteluita jatkuvasti. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Joonas Kraatz, p. 050-3855 232.

AVOIN TYÖHAKEMUS

Lähetä lyhyt, avoin hakemus, otamme Sinuun yhteyttä, kun sopiva tehtävä vapautuu!