HomeKraatz OpistoMyyntiehdot, koulutus

Koulutuksen tilaus

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ostaja tekee tilauksen puhelimitse tai sähköisesti lomakkeella, sopimus syntyy, kun myyjä lähettää tilauksesta kirjallisen tilausvahvistuksen. Koulutukseen osallistumisen voi perua ilman veloitusta, jos peruutus tehdään 7 päivää ennen koulutuksen alkua. Jos peruutus tehdään alle 7 päivää ennen koulutuksen alkamista, hyvitetään ostajalle puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei ilmoiteta lainkaan, peritään ostajalta koulutuksen hinta kokonaisuudessaan. Peruutuksesta on ilmoitettava kirjallisesti osoitteeseen koulutus@kraatz.fi.

Osallistujien muutokset

Osallistuja voi luovuttaa paikkansa koulutuksessa toiselle henkilölle veloituksetta ennen koulutuksen alkua esimerkiksi sairastapauksen vuoksi. Jos koulutukseen sisältyy ruokailu ja osallistuja noudattaa erikoisruokavaliota, on ilmoitus muutoksesta tehtävä 2 arkipäivää ennen koulutuksen alkua. Mikäli ilmoitus tulee myöhässä, emme takaa erikoisruokavalion saatavuutta. Osallistujan vaihdosta on ilmoitettava kirjallisesti osoitteeseen koulutus@kraatz.fi.

Toteutus

Jos koulutukseen ei ole riittävästi ilmoittautuneita, pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen. Koulutukseen on ilmoittauduttava viimeistään 7 päivää ennen koulutuksen alkua, ellei toisin ole mainittu.

Maksuaika

Ostajalle lähetään lasku koulutuksesta 7 päivää ennen koulutuksen alkua. Ellei maksuehdoista toisin ole sovittu, on maksuaika laskutusasiakkaille 14 pv netto ja käteisasiakkaille heti netto. Myyjällä on oikeus tarkistaa ostajan luottotiedot tarvittaessa. Koulutusten hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa.

Viivästyskorko

Maksun viivästyessä peritään viivästyskorkoa korkolain mukaisesti. Myyjällä on viivästyskoron lisäksi oikeus periä kohtuulliset perintäkulut.

Koulutuksen peruuntuminen

Pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen tai päivämäärän muuttamiseen milloin tahansa ennen koulutuksen alkamista.

Koulutuksen aikaiset vahingot ja vakuutus

BPW Kraatz Oy ei vastaa koulutuksen aikana tapahtuneista esine tai henkilövahingoista eikä vakuuta koulutukseen osallistuvia henkilöitä.

Koulutusmateriaalit

Ostajalla tai koulutukseen osallistujalla ei ole oikeutta kopioida, jakaa, levittää, muokata tai luovuttaa edelleen saamaansa koulutusmateriaalia ilman BPW Kraatz Oy:n lupaa.

Tietosuoja

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät BPW Kraatz Oy:n tietosuojaselosteesta