HomeVaraosat ja huoltoAjoneuvodiagnostiikka

Hyötyajoneuvodiagnostiikka

Nykyaikaisen korjaamon peruskalustoa ovat erilaiset diagnostiikkalaitteet. Tarjoamme laajan valikoiman laitteita erityisesti raskaan ajoneuvokaluston huoltoa ja korjausta nopeuttamaan, sillä olemme solmineet yhteistyösopimuksen hyötyajonevojen monimerkkidiagnoosilaitteisiin erikoistuneen WABCOWÜRTH:n kanssa.

Ainutlaatuista W.EASY-diagnostiikkalaitteessa on se, että se on yhteensopiva Wabco- ja Haldex-jarrujärjestelmien kanssa OE-tasolla. Vianetsintä kattaa siis laajasti koko ajoneuvon merkistä riippumatta ja sekä auton että perävaunun tila voidaan kartoittaa erittäin monipuolisesti. Järjestelmän käyttö on yksinkertaista ja tehokasta, jolloin varsinaista korjausta pääsee tekemään viivyttelemättä.

Lisenssipohjainen W.EASY -järjestelmä räätälöidään korjaamokohtaisesti ja se päivittyy säännöllisesti. Vianetsintään tarvittavat kaapelit on pakattu kestävään salkkuun, josta ne ovat helposti saatavilla, kun niitä tarvitaan. Kestävät Durabook -kannettavat tietokoneet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja yhdistäminen W.EASY Boxiin onnistuu langattomasti Bluetooth- tai WLAN-yhteydellä.

Tuotevalikoimassa ovat perinteisten monimerkkidiagnostiikkalaitteiden lisäksi Coolius-ilmastointihuoltolaitteet sekä ADAS-järjestelmien kalibrointiin tarkoitetut laitteet. Ne toimitetaan asiakkaille suoraan valmistajalta, mutta laaja valikoima varaosia löytyy nopeallakin aikataululla Espoon varastostamme.


Lataa lisätietoa:

WABCOWÜRTH-valikoima (FI)

Coolius-ilmastointihuoltokoneet

W.EASY ADAS -tutka- ja kamerakalibrointilaitteet

Tarvitsetko apua?

Topi Orpana
Tuotepäällikkö
020 7936 508